Diensten

  1. Home
  2. Diensten

Kar Holding B.V. is zeer ervaren in het aanleggen van glasvezel- en CAI netwerken. Sinds 2001 is Kar Holding B.V. der mate bezig met de civiele techniek voor aanleggen van diverse kabelnetwerken. Kar Holding B.V. kenmerkt bekendheid bij haar opdrachtgevers indien er wordt gesproken over civiele techniek. Kar Holding B.V. staat klaar voor haar opdrachtgevers indien er behoefte is aan een civiele ploeg voor een kort durend project. Kar Holding B.V. wordt ook ingeschakeld voor storingsdiensten wanneer er calamiteiten voordoen.

De civiele diensten van Kar Holding B.V. worden uitgevoerd onder toezicht van eigen projectleiders. Engineering wordt verwacht van de opdrachtgevers. Indien wenselijk worden engineering en vergunningen door Kar Holding B.V. verzorgd.
Kar Holding B.V. denkt ten alle tijden mee met de opdrachtgever om de kosten zo laag mogelijk te houden. Zo wordt er gewerkt aan procesverbetering binnen Kar Holding B.V. Aan de hand van de capaciteit van een project zorgt Kar Holding B.V. voor de juiste inzet van personeel en andere middelen.

Menu