Kar Holding

  1. Home
  2. Kar Holding

Kar Holding B.V. biedt sinds 2005 oplossingen op het gebied van Telecom en Infrastructuur. Kar Holding BV wordt bemand door ruim 80 gecertificeerde medewerkers die inzetbaar zijn op diverse projecten onder toezicht van eigen projectvertegenwoordigers. Kar Holding B.V. biedt haar personeel de mogelijkheid om door te groeien door zorg te dragen voor opleiding, rekening houdend met veiligheid en milieu.

Kar Holding B.V. voert haar projecten voornamelijk uit door middel van inzet van eigen materieel en personeel. Hierdoor staat Kar Holding B.V. voor kwaliteit en flexibiliteit wat haar uniek maakt.
Sinds augustus 2011 heeft Kar Holding B.V. haar dienstenpakket uitgebreid met Diamantboren, Blazen en Reparatie.

Kar Holding B.V. levert een positieve bijdrage aan de infrastructuur op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Kar Holding B.V. ondersteunt opdrachtgevers in klanten te voorzien van mobiliteit, communicatie en efficiëntie.

Realisatie en onderhoud van de ondergrondse kabelnetwerken wordt in zijn geheel overgenomen. Belangrijke aspecten die hierbij worden gehanteerd zijn kwaliteit en flexibiliteit. Door deze twee factoren te combineren zorgt Kar Holding BV voor professionele en succesvolle resultaten.
Kar Holding BV wil verder groeien tot marktleider en heeft als doel het benaderen van bedrijven en deze bedrijven te voorzien van mobiliteit, communicatie en efficiëntie.

Menu