Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Zaterdag en Zondag - GESLOTEN

+ 31 85 041 0509

info@karholding.nl

Gildeweg 4

2632 BA, Nootdorp

 

Kar Holding

Kar Holding BV  >  Kar Holding
a Wie zijn wij?

Kar Holding B.V. partnersinds 2005 op het gebied van grond en kabelwerken waaronder aanleg van Telecom en overige ondergrondse Infrastructuur. Kar Holding BV wordt door ruim 450 medewerkers, die inzetbaar zijn op diverse projecten, onder begeleiding van eigen projectleiders en uitvoerders geleid. Kar Holding B.V. biedt haar personeel de mogelijkheid om door te groeien door zorg te dragen voor benodigde opleiding, denkend aan met veiligheid (VCA) en milieu (VGM).

Kar Holding B.V. voert haar projecten voornamelijk uit door middel van inzet van eigen materieel en personeel. Hierdoor staat Kar Holding B.V. voor kwaliteit en flexibiliteit wat haar uniek maakt.
Sinds augustus 2011 heeft Kar Holding B.V. haar dienstenpakket uitgebreid met Diamantboren, Blazen van glasvezelkabel.

a Missie & Visie

Kar Holding B.V. levert een positieve bijdrage aan de infrastructuur op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Kar Holding B.V. ondersteunt opdrachtgevers in klanten te voorzien van mobiliteit, communicatie en efficiƫntie.

Realisatie en onderhoud (service en beheer) van de ondergrondse kabelnetwerken kan in zijn geheel overgenomen. Belangrijke aspecten die hierbij worden gehanteerd zijn kwaliteit en flexibiliteit. Door deze twee factoren te combineren zorgt Kar Holding BV voor professionele en succesvolle resultaten.
Kar Holding BV wil verder groeien tot marktleider en heeft als doel het benaderen van bedrijven en deze bedrijven te voorzien van mobiliteit, communicatie en efficiƫntie.

a Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn te vinden via de onderstaande links.

Algemene voorwaarden opdrachtgever Algemene voorwaarden onderaannemers
a Privacyverklaring

Uw privacy is voor ons van groot belang.
Wij respecteren de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) waarin is geregeld hoe men met persoonsgegevens om moet gaan. Wilt u meer weten over hoe wij met uw gegevens omgaan, klik dan op de volgende link.

Privacyverklaring